miercuri, 15 mai 2013

rinderella

Ei bine,papucii pe care ii voi posta astazi nu sunt condurii de clestar ai Cenusaresei..insa sunt foarte comozi si mi i-am dorit extrem de mult.
Primul contact pe care l-am avut cu papucii Rider a fost acum vreo 3-4 ani.Eram in Ungaria,la Gyula.Am mers acolo pentru a ne bucura de cateva zile de plaja si balaceala.
Intr-o zi am zarit doua domnisoare.Ceea ce mi-a atras atentia la ele au fost slapii :))Una avea slapi de culoare roz, iar cealalta un galben lamai,dar aratau atat de bine la un picior bronzat si pareau a fi foarte moi si comozi..ehhh...bineinteles ca m-am ''holbat''bine sa vad ce marca or fi...Rider...hmmm..nu imi suna deloc cunoscut...am uitat de ele si mi-am continuat placuta sesiune de plaja.Ajunsa inapoi acasa,intr-o zi mi-am adus aminte de slapi si am cautat pe internet sa vad despre ce este vorba.
Am aflat astfel ca acestia sunt fabricati in Brazilia,iar dupa folosirea lor pot fi reciclati si sunt utilizati ca material in construirea locurilor de joaca.Iata astfel ca brazilienii s-au gandit nu doar sa produca un papuc comod si foarte apreciat (din cate am citit) ci si cum sa protejeze planeta.Foarte dragut din partea lor.Dar sa continuam..
Foarte incantata de ceea ce am citit despre papucii produsi de aceasta firma braziliana,am pornit in cautarea lor .I-am gasit si mi-am comandat o pereche de slapi roz exact cum vazusem la acele fete.
Imediat cum am primit comanda,i-am probat si imi veneau de minune pe picior ,plus ca erau foarte moi si comozi.Eram extrem de bucuroasa.
Am purtat acei slapi cu mare drag multa vreme si i-as mai fi purtat si acum insa am gasit alte doua perechi acum de care m-am indragostit instantaneu,astfel incat am renuntat la acea pereche daruindu-i surorii mele care s-a bucurat enorm de mult(noroc ca avem avem aceeasi marime la picior).
Acum o saptamana am facut comanda,iar in trei zile i-am si primit.Ei arata asa :
perechea neagra
cei albi cu roz sunt preferatii mei
Abia astept sa merg la plaja cu ei.Sunt deosebit de comozi,moi si usori,incat ai impresia ca mergi pe ''norisori''.
De la Rider puteti gasi nu doar slapi ci si sandale pentru femei si barbati,sotul meu vazand ca sunt asa de incantata si-a comandat si el o pereche de sandale de care este foarte multumit.La fel ca si slapii mei,sandalele sale sunt foarte usoare si comode.
Toate comenzile noastre le-am facut pe site-ul http://www.zorilestore.ro/ .Un site de incredere cu care am mai colaborat de multe ori cu succes.
Site pe care l-am gasit datorita unei postari facute de catre Adelina Tomescu,o blogerita foarte draga mie,pe care o citesc cu mare placere.
Daca sunteti interesate de postarile ei(face postari minunate) o puteti gasi aici http://adelinnasworld.blogspot.ro/
Toate acestea fiind spuse,va doresc o zi minunata!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu