miercuri, 14 mai 2014

Gu family book -''Soarta de erou'' partea I

Revin aici cu un nou serial coreean de 24 de episoade,care a fost filmat si difuzat in anul 2013.
Acest serial cuprinde din nou legenda unui gumiho(legendara vulpita cu puteri magice)de aceasta data regasind aceasta fiinta supranaturala in intruchiparea unui barbat.Pe parcursul acestui serial intalnim doua frumoase povesti de dragoste.Pentru ca fiecare poveste de dragoste e magica si speciala in felul ei,am decis sa le acord atentie pe rand ,pentru a putea explica mai bine.
In acest serial ne vom intalni din nou cu indragitul actor Lee Seung Gi

,pe care l-am mai intalnit aici tot intr-o poveste cu gumiho,dar si aici  unde a jucat rolul unui rasfatat mostenitor.
Dar sa revenim la serialul nostru:
 La inceputul serialului o cunoastem pe Seo hwa (Lee Yeon Hee)
,al carei tata(nobil) este acuzat pe nedrept de tradare si astfel ajunge sa fie ucis de catre
 Jo Gwang Woong,
un om fara scrupule care urmarea sa sa imbogateasca.
Imediat dupa moartea tatalui sau,Seo Hwa impreuna cu fratele ei mai mic Jung Yoon si tanara lor servitoare Dom,este trimisa la o casa de gisaeng(animatoare, dansatoare si cantarete de la banchetele regale sau din casele nobililor).
Ajunsa aici Seo Hwa refuza sa lucreze ca si gisaeng si este nevoita sa priveasca cum fratele ei este batut.Isi schimba hainele cu cele ale lui Dom si reuseste sa scape impreuna cu fratele ei.Fuge in padure urmarita fiind de catre oamenii lui Jo Gwang Woong,care o dorea ca gisaeng pentru el.Dupa ce ratacesc mai mult timp prin padure,fata decide sa se desparta de fratele ei,pentru ca acesta sa se poata salva.
Dupa ce fratele sau pleaca de langa ea,Seo Hwa se vede inconjurata de cei care o urmreau,astfel ca decide sa-si puna capat zilelor cu  un ac de par.Reuseste sa scape totusi cu ajutorul lui Wol Ryung(Choi Jin Hyuk)
 care o urmarise de ceva vreme si era indragostit deja de ea.
Ceea ce fata nu stia era faptul ca Wol Ryung era de fapt o creatura mistica,protector al padurii si un gumiho.
Acesta o duce pe fata in locul unde el locuia, ferit de oameni si inconjurat de natura.El pleaca mai apoi sa afle pentru fata, daca fratele si servitoarea ei sunt in regula.Afla ca de fapt tanara servitoare s-a sinucis,iar fratele ei a fost spanzurat.
De mila fetei,Wol Ryung nu ii spune ce a aflat,mintind ca cei doi au reusit sa fuga si sunt acum teferi.
Fiind indragostit de Seo Hwa,baiatul decide sa devina o fiinta umana,pentru a putea trai fericit tot restul vietii alaturi de ea.
Merge la singurul sau prieten,un calugar foarte invatat pe nume So Jung care il invata ce sa faca,nu inainte de a-l avertiza ca este foarte periculos.
Pentru a reusi sa devina om,el trebuie sa traiasca 100 de zile fara a-si arata adevarata fata in fata unui om,fara sa ucida vreun om sau vreun animal si sa ajute pe oricine ar avea nevoie de ajutor,iar daca incepe acest ritual si nu il duce la bun sfarsit,nu va mai putea niciodata sa devina om, devenind in schimb un demon pentru 1000 de ani.Reuseste sa respecte multe zile aceste reguli,insa ca in orice serial...cand mai avea un pic si isi indeplinea visul,Seo Hwa se intalneste in padure cu oamenii lui Jo Gwang Woong si afla de soarta fratelui ei dar si de cea a servitoarei,precum si de identitatea baiatului pe care il iubea.
Auzind strigatele de ajutor ale fetei,Wol Ryung ajunge la ei si isi arata adevarata fata,ucigand toti soldatii.
 
Seo Hwa  vazand adevarata fata a
lui Wol Ryung


 fuge speriata,uitand ca desi el are acum acel chip infricosator,este cel care i-a salvat viata si a ingrijit-o pana atunci.
Wol Ryung este ucis de catre un brav soldat Dam Pyeong Joon

,acesta din urma fiind pacalit ca Wol Ryung ar fi o fiinta care ar fi ucis multi oameni nevinovati.
 La putin timp dupa ce Woll Ryung este ucis,
Seo Hwa afla ca este insarcinata si da nastere unui baiat.
Isi da seama ca desi fiul ei este pe jumatate o creatura mistica, este totusi uman si realizeaza ca Wol Ryung nu era de fapt un monstru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu