miercuri, 21 mai 2014

Gu family book-''Soarta de erou'' partea II

Astazi voi continua cu povestea serialului Soarta de erou sau Gu family book.
In primul post legat de acest serial, va spuneam ca acesta cuprinde doua povesti de dragoste.
V-am povestit atunci frumoasa poveste de dragoste dintre Wol Ryung si Seo Hwa
iar la sfarsitul povestii, v-am spus ca Seo Hwa a dat nastere unui baietel.
Imediat dupa nastere, Seo Hwa  afla de la So Jung, ca Wol Ryung a preferat sa ajunga demon decat sa o ucida si sa traiasca mai departe linistit,fapt care o determina sa se urasca si mai mult pentru ca l-a tradat pe tatal fiului sau.
Urmatoarea zi cand vine in vizita la pestera,So Jung gaseste bebelusul dar si o scrisoare lasata de Seo Hwa,in care il roaga sa aiba grija de baiat,pentru ca acesta sa poata creste normal,intre oameni si nu singur si izolat precum tatal sau.
Un nobil bland-Park Mu Sol,
gaseste copilul intr-un cos pe rau (bineinteles nu la intamplare)
si decide sa adopte baietelul dupa ce intalneste un calugar (So Jung) care ii spune ca va avea parte de mult noroc daca va creste copilul.
Desi imediat dupa adoptie baiatului i se da numele de Choi Kang Chi
precum cel al servitorului familiei,Kang Chi creste ca si membru al familiei Park fiind foarte indragit de toti cei din jur ,in afara de mama sa adoptiva.
Baiatul creste astfel la hanul familiei alaturi de Tae Seo-baiatul cel mare si Chung Jo-fiica nobilului care il considerau membru al familiei precum tatal lor.
Desi este cam nazdravan din fire,Kang Chi are un suflet bun si sare mai mereu in sprijinul celor napastuiti de soarta,fapt care il face sa fie foarte apreciat si iubit chiar si de oamenii din afara hanului.
Probabil ca va mirati cum de cei din jurul lui Kang Chi nu stiu ca el este pe jumatate un gumiho.De fapt,calugarul ii puse pe mana o bratara din margelute fermecate,care sa il opreasca sa isi arate chipul in fata oamenilor si ii spuse nobilului inainte sa il adopte ca pentru a avea noroc ,copilul nu va trebui sa scoata niciodata bratara de pe mana.
In timp,nobilul a avut noroc in afaceri si cu timpul si-a marit averea.Pentru ca era si un om foarte bun si bland nobilul era si foarte iubit de catre servitorii sai dar si de catre oamenii din sat.
Il mai tineti minte pe Jo Gwang Woong?
Iata ca acesta se hotaraste sa revina in sat si ce credeti ca face?Exact!!
Vazand cat de bogat si cat de iubit este nobilul Park,decide sa ii insceneze ceva pentru a putea pune mana pe avere,precum facuse si cu tatal saracei Seo Hwa.Din pacate sarmanul nobil moare pentru a-l salva pe Kang Chi,lucru care il ajuta pe Jo Gwang sa puna mana pe han si sa ii arunce in inchisoare pe sotia nobilului dar si pe fiul acesteia.Pe sora lui Kang Chi decide sa o vanda casei de gisaeng,lucru pe care il si face,sperand ca aceasta sa ajunga sa-l distreze.
Desi vinovat de moartea nobilului Park este Jo Gwang,acesta il face pe Tae Seo
sa creada ca de fapt Kang Chi a fost cel care i-a omorat de fapt tatal.
Dupa o serie de intamplari nefericite,Kang Chi se intalneste cu Dam Yeo Wool-o tanara maestra in artele martiale
care il ajuta si ii devine prietena.
Cum va reusi Kang Chi sa demonstreze ca nu el  este de vina pentru moartea nobilului?
Cum va reactiona Kang Chi cand va afla cine este el de fapt?
Va alege sa se razbune sau sa traiasca linistit iubind-o pe fiica celui care i-a ucis tatal ?
Sunt o multime de intrebari,insa nu o sa povestesc mai departe.Va las pe voi sa urmariti serialul pentru ca merita!
Daca doriti sa il vizionati cu subtitrare in limba romana il gasiti pe Blogul lui Atanase sau pe asiafaninfo,unde mai puteti gasi si alte seriale interesante.
Melodiile din acest serial de asemenea sunt deosebite si le puteti asculta aici  pe toate.
Bybye~
 
 


 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu