miercuri, 28 mai 2014

The heirs-Mostenitorii

The Heirs-o alta kdrama grozava,care nu de putine ori m-a facut sa plang la scenele emotionante (sunt o romantica,ce sa fac?),dar si sa rad la scenele amuzante pe care le cuprinde.
Este o comedie romantica cu elevi de liceu.Insa nu orice fel de elevi,ci mostenitorii celor mai bogate familii din Coreea de Sud.
Unul dintre personajele principale din acest serial este Kim Tan,interpretat de catre actorul Lee Min Ho
caruia rolul i s-a potrivit ca o manusa.Dintre toti elevii el este mostenitorul celei mai bogate familii.Kim Tan se afla in California pentru studii,cel putin asa stiu cei din Coreea.In realitate el a fost exilat de catre fratele sau mai mare,caruia ii era frica sa nu isi piarda mostenirea in favoarea lui Kim Tan, acesta fiind un fiu ilegitim.Aici, el o cunoaste pe Cha Eun Sang(Cenusareasa din serial),interpretata de catre actrita Park Shin Hye
care venise sa o vada pe sora ei in California.
In urma unor intamplari nu prea fericite,Cha Eun Sang nu are unde locui si nici acte sa poata reveni in Coreea.Kim Tan uluit de caracterul acestei fete pentru ca ramane senina si e suficient de indrazneata dupa toate intamplarile prin care a trecut,dar si pentru ca locuia singur intr-o vila imensa, decide sa o ajute.
In schimbul cazarii,fata ii ofera o plasa de vise.
Kim Tan primeste acest dar foarte surprins,fara sa-si imagineze ca aceasta plasa de vise va deveni un lucru foarte important pentru el.
Dupa ce petrec cateva zile impreuna din cauza imprejurarilor, Cha Eun Sang urmeaza sa plece inapoi in Coreea ajutata de un prieten.
Inainte de plecare,fata descopera ca Kim Tan e logodit cu Rachel,o fata care face parte din clasa lui sociala.
Ceea ce nu a aflat Cha Eun Sang, era faptul ca Kim Tan a fost logodit impotriva vointei sale si el nu o iubea pe logodnica lui.
Imediat dupa plecarea fetei,amandoi isi dau seama ca s-au indragostit unul de celalalt.
Dupa ce a vazut reactiile fetei atunci cand era la ananghie,Kim Tan prinde curaj si hotaraste sa se intoarca acasa in ciuda parerii fratelui sau.
Dupa ce isi face aparitia acasa,bineinteles ca nu e foarte bine primit.Insa in ciuda acestui fapt,baiatul decide sa ramana pe picioare si sa faca ceea ce doreste.Ce dorea el de fapt?
Pai, pe langa faptul ca dorea sa stea acasa langa familie,dorea sa o caute pe Cha Eun Sang.
O gaseste rapid si afla cu stupoare ca este fiica menajerei familiei sale.
Tatal baiatului isi da seama ca cei doi sunt indragostiti si decide sa inscrie fata la liceul de elita detinut de familie,pentru a-i demonstra ca nu e potrivita pentru Kim Tan si pentru ca baiatul sa continue logodna cu Rachel.
In acest liceu Cha Eun Sang nu isi gaseste locul,fiind inconjurata numai de copii bogati.
Intre toti elevii, il cunoaste pe Choi Young Do
-un baiat deosebit de inteligent, dar foarte artagos,vechi prieten al lui Kim Tan devenit in timp rival.
La inceput, pentru a-i face rau lui Kim Tan, Young Do jucat de Kim Woo Bin se apropie de fata.Daca pe restul elevilor din liceu ii chinuie si le face tot felul de pozne fara nici o frica,fata de Cha Eun Sang e foarte bland si protector.Pe masura ce o cunoaste ajunge sa se indragosteasca de ea.
Avem asadar un triunghi amoros delicios, datorita caracterului lui Young Do care incearca prin orice mod sa o cucereasca pe Cha Eun Sang.
Ce va face Cha Eun Sang?
Il va alege pe Kim Tan de care e indragostita,dar cu care nu poate fi impreuna din cauza familiei lui, care nu doreste asta din pricina diferentei de clasa sociala dintre ei?
 Il va alege pe Young Do care ii dovedeste ca o iubeste si nu tine cont de nimic atunci cand este vorba despre ea?
 Daca vreti sa aflati finalul povestii,urmariti serialul.Merita!
Pe parcursul acestui serial am descoperit doua melodii foarte frumoase:
Changmin-moment 
si
Esna-bite my lower lip 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu