joi, 13 iunie 2013

My girlfriend is a gumiho

 
Un serial fantastic,deosebit de interesant si amuzant!Asa as descrie eu aceasta kdrama.
In acest serial am facut cunostinta cu doi actori coreeni ,care de atunci mi-au ramas tare dragi.Este vorba despre minunata Shin Min Ah si carismaticul Lee Seung Gi.
Ca si in mai toate serialele coreene si aici vom intalni un barbat imatur si egoist interpretat de catre Lee Seung Gi, caruia rolul i se potriveste de minune.
Frumoasa Shin Min Ah interpreteaza rolul unei Gumiho(vulpita legendara cu 9 cozi),inchisa de catre bunica ei in interiorul unui tablou vreme de 500 de ani.
 
Bineinteles ca Cha Dae Woong(Lee Seung Gi) s-a lasat inselat de catre vocea vulpitei si fara sa vrea a eliberat acea Gumiho.
Dupa ce si-a dat seama ce grozavie a facut,tanarul a suferit un accident in timp ce pleca din acel loc.Din fericire,vulpita il vede
 
 si ii daruieste baiatului una dintre margicile sale magice,care il insanatoseste pe loc.
Atunci cand baiatul isi revine dupa accident,el intalneste o draguta fata pe care la inceput, el o crede instabila mintal insa mai apoi o recunoaste ca fiind legendara vulpita din tablou.
Baiatul incepe sa aiba grija de fata ca si de un om normal,devenind in ochii apropiatilor iubitul fetei.Bineinteles ca cei doi ajung in timp sa se indragosteasca, nestiind de fapt ce ii asteapta.
 
Apare in scena un alt personaj mitologic care ii spune vulpitei ca o va ajuta sa devina om(aceasta fiind cea mai mare dorinta a ei) si care o pacaleste astfel sa intre in planul sau diabolic, in urma caruia baiatul trebuie sa moara atunci cand ii va inapoia margica fetei dupa 100 de zile sau daca acesta decide sa o pastreze, frumoasa Gumiho va fi cea care va muri.
Ce decizie vor lua cei doi indragostiti?

Nu vreau sa dezvalui sfarsitul serialului,tot ce pot sa va spun este ca merita privit!
Un serial minunat cu multe scene amuzante dar si tensionate, scene romantice care uneori m-au facut sa lacrimez.
 
 
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu