vineri, 28 iunie 2013

full house 1

 
Full house-un serial grozav compus din 16 episoade captivante,pe parcursul carora veti putea urmari scene extrem de amuzante.
L-am vazut prima oara  pe cantaretul-actor coreean Rain
 
atunci cand am urmarit serialul A love to kill si de atunci a devenit actorul meu preferat.
Pentru ca mi-a placut enorm de mult modul in care si-a interpretat personajul acolo,am cautat sa urmaresc un alt serial in care sa-l revad :) si asa am aflat de Full house.
Aici Rain,il interpreteaza pe Lee Young Jae-un actor deosebit de celebru in Korea,un personaj extrem de egoist si arogant,indragostit in secret de amica sa din copilarie Kang Hye Won (Han Eun Jeong)-un designer renumit care se ocupa de imaginea lui. 
 
Han Ji Eun (Song Hye Kyo) este o fata orfana,care viseaza sa devina o mare scriitoare.
Ea locuieste in casa construita de catre tatal ei, denumita Full House de unde provine si numele serialului de altfel.
Povestea serialului incepe cu plecarea fetei din tara,ea fiind pacalita de catre prietenii ei ca a castigat o excursie gratuita,timp in care cei doi "amici" vand casa unui celebru actor.Daaaa..Lee young Jae ajunge proprietarul casei.
Intamplarea face ca Han Ji Eun si Lee Young Jae sa calatoreasca cu acelasi avion si chiar sa fie cazati in acelasi hotel.
Pe tot parcursul calatoriei celor doi am avut parte de cateva momente in care am ras cu lacrimi :)
Intalnirea lor nu decurge prea bine,insa intr-un final cei doi ajung la destinatie.
Ajunsa la hotel,Han Ji Eun descopera ca nu are camera rezervata.Fiind o fire optimista si loiala prietenilor ei,ea nici nu se gandeste ca acestia ar fi putut sa o insele.Din fericire il intalneste pe Yoo Min Hyuk (Kim Sung Soo)
-un bogat om de afaceri,chipes si inteligent si de asemenea un vechi prieten de-al lui Lee Young Jae.
Acesta indrageste fata din prima clipa si o ajuta sa-si rezerve camera la hotel sperand sa o mai revada.
Atunci cand fata decopera ca prietenii ei nu-i raspund la telefon,nu mai are nici un ban si nici nu cunoaste pe nimeni acolo,decide sa apeleze la Lee Young Jae,pe care il pacaleste pentru a-i imprumuta bani.
Intoarsa acasa descopera inselatoria pusa la cale de catre prietenii ei si afla ca cel care este acum proprietarul casei este chiar Lee Young Jae.
In urma unor serii de evenimente destul de haioase,cei doi se vad pusi in situatia de a se casatori.Stabilesc astfel un contract la sfarsitul caruia fetei ii va fi inapoiata casa.
Desi in ochii celorlalti cei doi trebuie sa para un cuplu reusit si fericit,acasa cei doi abia se suporta,iar fata ajunge sa fie bucatareasa si menajera actorului.
Petrecand timpul impreuna ca si un cuplu normal
 
Han Ji Eun ajunge sa dezvolte sentimente fata de Lee Young Jae,insa de multe ori ajunge sa fie ranita deoarece acesta este indragostit de Kang Hye Won.
Ajunge sa fie angajata ca scriitoare de catre Yoo Min Hyuk ,care este indragostit de ea si care realizase situatia in care era pusa fata.
Ajungem si la data in care trebuia incheiat contractul,iar cei doi trebuie sa divorteze.Insa abia atunci Lee Young Jae realizeaza ca de fapt pe parcursul acestei casnicii a ajuns si el sa o iubeasca pe fata.
Dupa divort,fata continua sa se intalneasca cu chipesul Min Hyuk care sperase atata timp sa aiba o relatie cu ea.
Ce va face Lee Young Jae acum ca a realizat ca o iubeste pe cea care i-a fost sotie?Pe cine va alege Han Ji Eun?Il va alege pe cel care a fost tot timpul langa ea neconditionat sau pe cel care a facut-o sa sufere atata timp?
Va las pe voi sa descoperiti raspunsul la aceste intrebari,urmarind acest serial.

Bybye
 
 
 



Un comentariu:

  1. Suna bine... mai ales acum vara cand avem mai mult timp liber... iubesc sa ma uit la seriale si filme
    Te invit pe la mine poate te si abonezi : http://btl-allysa.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere