joi, 27 iunie 2013

Shining inheritance

 

Mostenire cu noroc-este un alt serial minunat in care il regasim pe actorul Lee Seung Gi,despre care v-am povestit atunci cand am facut o postare despre un alt serial captivant aici .
Acesta joaca de aceasta data rolul unui baiat frumos, dar arogant care nu cunoaste valoarea banilor,nepotul unei bunici bogate care detine o companie.
Povestea incepe atunci cand Sun Woo Hwan (Lee Seung Gi) se intoarce din New York (unde era plecat sa studieze) in Korea la cererea bunicii sale care dorea sa il invete cum sa conduca compania familiei.
In acelasi avion in care sa afla "rasfatatul nostru",calatoreste si Go Eun Sung (Han Hyo Joo)
o fata cuminte si responsabila cu o poveste asemanatoare cu cea a Cenusaresei,care  detine o geanta identica cu cea pe care o avea si Sun Woo Hwan.
Bineinteles bagajele lor,ajung din greseala sa fie schimbate,fapt care duce la o serie de neintelegeri intre cei doi.
Dupa o serie de evenimente haioase,timp in care serialul devine din ce in ce mai captivant,cei doi spera sa nu sa mai intalneasca vreodata,fiecare dintre ei detestand caracterul celuilalt.
Insa scenariul serialului ii aduce din nou impreuna atunci cand datorita unor evenimente fata ajunge sa o cunoasca pe bunica baiatului.
Bunica
fiind impresionata de calitatile fetei dar si dezamagita in acelasi timp de catre nepotul ei care nu isi dorea sa aiba de a face cu compania familiei,pune la cale un plan ingenios prin care,spera ea sa il faca pe baiat sa isi doreasca sa invete cum sa conduca compania.
 
Go Eun Sung este adusa in casa familiei si prezentata de bunica, ca fiind viitoarea mostenitoare a intregii averi daca va reusi sa creasca profitul companiei intr-un anumit interval de timp.
 
In momentul in care o vede din nou pe fata si mai ales in aceasta postura
 
Sun Woo Hwan este pe deplin convins ca fata urmareste sa castige averea familiei lui si o considera o femeie fara sentimente care viseaza numai bani.
Obligat fiind de catre bunica sa sa munceasca pentru a invata sa pretuiasca banii,baiatul ajunge sa munceasca alaturi de Go Eun Sung.
Desi la inceput uraste acest lucru si face tot posibilul pentru a fi dat afara din acel loc,
 
 realizeaza ca de fapt fata,nu este chiar asa cum isi imaginase el si incepe sa inteleaga ca totul se castiga prin munca si determinare.
Spre bucuria bunicii cei doi ajung sa se indragosteasca.
Mi-a placut atat de mult povestea acestui serial incal l-am vizionat de doua ori pana acum si cred ca l-as mai putea viziona inca o data :)
Serialul cuprinde 28 de episoade captivante,pe parcursul carora veti intalni atat scene amuzante (am ras uneori cu lacrimi) cat si scene extrem de emotionante (mda..am consumat cateva pachete de servetele :)) ).
Daca nu ati vizionat pana acum acest serial,trebuie neaparat sa il cautati.Cu siguranta il veti indragi.
 
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu