sâmbătă, 15 iunie 2013

You're beautiful-A.N.Jell

 
Ce ar putea avea in comun o fata care se pregateste pentru o viata in manastire
 
si o formatie muzicala foarte populara in Korea?Ei bine,au o poveste minunata care se desfasoara pe parcursul a 16 episoade.
A.N.Jell este o trupa muzicala compusa din trei baieti:
Jeremy(Lee Hong Ki)-un baiat carismatic,cel mai tanar membru al trupei  ne va incanta cu o groaza de scene amuzante
Kang Shin Woo (Jung Yong Hwa)-un baiat frumusel cu o fire romantica
Hwang Tae Kyung(Jang Geun Suk)-liderul trupei,extrem de pretentios dar si incapatanat,te face sa il indragesti datorita grimaselor si tabieturilor sale
Producatorul trupei hotaraste fara acordul celor trei ,sa mai aduca un baiat in formatie si decide sa anunte inceperea auditiilor pentru ocuparea locului.
Afland ca se dau auditii pentru ocuparea unui loc in trupa A.N.Jell ,
Go Mi Nam
 
un baiat cu o voce deosebita participa si castiga auditia dar la scurt timp este nevoit sa plece din tara pentru a efectua o operatie.
Toate bune si frumoase insa baietii habar nu au ca noul baiat venit in trupa va fi inlocuit de catre sora lui geamana timp de cateva saptamani.Go Mi Nyu (Park Shin Hye)  la insistentele managerului accepta sa-l inlocuiasca pe fratele ei Go Mi Nam in trupa de baieti pana acesta se va intoarce.
Datorita faptului ca ea a crescut la o manastire,este foarte cuminte si linistita.Calitati care de multe ori o vor pune in situatii dificile.Datorita comportamentului ei inocent ii face pe cei trei baieti sa se indragosteasca de ea.

 

 
Desi incearca din toate puterile sa se comporte precum un baiat,fata este descoperita de doi dintre baietii din trupa.In timp ce unuia dintre ei ii este draga si incearca sa o salveze de multe ori din situatii neprevazute,celalalt o ameninta ca o va demasca, iar al treilea este extrem de ingrijorat de faptul ca iubeste ''un baiat'' :))Insa nu doar baietii se vor indragosti...ci si fata va descoperi acest sentiment minunat.
Pe cine iubeste Go Mi Nyu?Va reusi fata sa ramana un baiat in ochii producatorului dar si al fanilor pana la intoarcerea fratelui ei?Ahhh...daca sunteti interesati de raspunsul la aceste intrebari va recomand sa urmariti acest serial.
A fost primul serial coreean modern urmarit si daca pana atunci urmarisem doar seriale istorice care m-au impresionat intr-un mod foarte placut,nici acesta nu a fost mai prejos.Chiar se afla printre serialele mele preferate(aici ma refer la cele moderne).
Melodiile pe care le-am auzit pe parcursul vizionarii celor 16 episoade,mi-au incantat ''urechiusele'' si m-au facut sa le caut mai apoi pentru a le asculta din nou.
Cam atat despre acest serial..data viitoare voi reveni cu o postare despre un alt serial modern care imi place tare mult.
 
 
        
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu